Με μια Ματιά

Από τα πρώτα κιόλας βήματα η επιτυχία της Fast Translate ήταν εμφανής, αφενός για την ολοκληρωμένη αντίληψη, αφετέρου για το αντικείμενό της.
Διαθέτοντας την επιστημονική γνώση και κατανοώντας τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, η Fast Translate αναπτύχθηκε και καταξιώθηκε σε σύντομο διάστημα ως εταιρία η οποία εξειδίκευσε τον επαγγελματισμό και στην ON LINE εξυπηρέτηση.
Η εξυπηρέτηση του Πελάτη, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, καθώς και η υιοθέτηση ειδικών διαδικασιών για τον έλεγχο και τη διασφάλιση της ποιότητας συνθέτουν τα στοιχεία αυτής της αντίληψης.

Βασική επιδίωξη μας είναι η αμείωτη ποιότητα και η σοβαρή αντιμετώπιση κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε.

Η φιλοσοφία μας

Υπάρχουν τέσσερα σημαντικά κλειδιά που συνθέτουν την φιλοσοφία μας:
• Βελτίωση και ανανέωση των υπηρεσιών μας
• Διαρκής επένδυση κεφαλαίων και χρόνου
• Εκπαίδευση στη χρήση νέων τεχνολογιών
• Αναβάθμιση Hardware & Software

Επείγοντα Projects Χωρίς Έξτρα Χρέωση !!!

Εχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε μεγάλη ποσότητα Επίσημων Μεταφράσεων σε πολύ σύντομους χρόνους παράδοσης, καθώς και μεταφράσεων ενός κειμένου σε  πολλές γλώσσες και δεν υπάρχει έξτρα χρέωση για τα επείγοντα projects.

Διαθέτουμει πλήρες φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης σε Διερμηνεία, Μεταγλώττιση, Υποτιτλισμό, Επιμέλεια, Audio/Video Απομαγνητοφώνηση, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Μετάφραση Λογισμικού και Ηλεκτρονική Σελιδοποίηση DTP από εξειδικευμένους επαγγελματίες μεταφραστές καλύπτοντας όλες τις γλώσσες της διευρυμένης ΕΕ, καθώς και των υπολοίπων ηπείρων.