'Εργο Ενεργώς Ελεγχόμενο σε Κάθε του Στάδιο

Οι μεταφράσεις πραγματοποιούνται από άκρως εξειδικευμένους και έμπειρους μεταφραστές (με Μεταπτυχιακά και Bachelor of Arts), από τους οποίους ο καθένας ειδικεύεται σε ξεχωριστό τομέα. Όλοι οι μεταφραστές έχουν υποβληθεί σε αυστηρά τεστ, αξιολογούνται σε τακτική βάση και συμμερίζονται τις αντιλήψεις σχετικά με την ποιότητα, την επαγγελματική δεοντολογία και με κέντρο τον πελάτη.

Εν συνεχεία της μετάφρασης, σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί επιμέλεια κειμένου, την εργασία αναλαμβάνει ειδικευμένος επιμελητής με μητρική γνώση της γλώσσας έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ακρίβεια και τις γλωσσικές λεπτολογίες σύμφωνα με τις δικές σας έννοιες και ορολογία.

Οι μεταφραστές και οι επιμελητές μας χρησιμοποιούν εργαλεία διαχείρισης ορολογίας και τεχνολογία μεταφραστικής μνήμης για να διασφαλίσουν έτσι, ότι τα κείμενά σας θα διατηρήσουν την υψηλού επιπέδου συνοχή και ποιότητά τους.

Εφόσον ζητηθεί, εξασφαλίζοντας ομοιομορφία στη μορφή και την εμφάνιση μεταξύ μεταφρασμένου κειμένου και πηγής, οι γραφίστες μας είναι τόσο ακριβείς, ώστε είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τη μορφοποίηση της μετάφραση από αυτή του πρωτοτύπου. Οι γραφίστες μας αναπαράγουν με την πλέον σύγχρονη και συμβατή μορφή όλα τα σχέδια, διαγράμματα, γραφήματα, πίνακες, ιστογράμματα και διαγράμματα ροής.

Ο τελικός έλεγχος επιβεβαιώνει τη σωστή διεκπεραίωση των αλλαγών κατά την επιμέλεια κειμένου και της μορφοποίηση και την απουσία παραλείψεων και τυπογραφικών λαθών.